[Video]: De la Scanare 3D la BIM, noua carte de identitate a clădirii

[Video]: De la Scanare 3D la BIM, noua carte de identitate a clădirii

Mereu dornici să fim în pas cu tot ceea ce este nou, dar și să împărtășim din experiența noastră în domeniul scanării 3D, pe 19 mai, am participat la cel mai important eveniment dedicat scanării 3D din România, BIM ReadyTM European Tour 2017.

Curios să afli noutăți din lumea scanării 3D? Andrei, colegul nostru, a povestit în cadrul evenimentului despre întreaga călătorie interactivă de parcurs pentru a obține modelul informațional al clădirii. De la scanarea unei clădiri, obținerea norului de puncte, procesarea planuri 2D si model 3D până la crearea modelului informațional al acesteia, BIM. Găsești prezentarea – De la scanare 3D la BIM –  chiar aici.

 

 

Dați play la cea mai nouă prezentare publicată de ArenaCAD  “De la Scanare 3D la BIM” pentru a descoperi cele mai utile și practice informații despre scanarea 3D, modelare 3D și desigur cum se face trecerea la BIM ( building informational model). Informații prezentate în cel mai interactiv mod și pe înțelesul oricărui specialist în domeniu.

Despre Conferință

Dedicată profesioniștilor în domeniul arhitecturii și proiectării, conferința organizată în 19 mai, BIM ReadyTM European Tour 2017, București este unul dintre cele mai importante evenimente din domeniu. A reunit cei mai buni specialiști în domeniu care au împărtășit din experiența lor profesională.

Tema conferinței a fost BIM, noua carte de identitate a clădirilor unde s-au prezentat o serie de sfaturi și informații de calitate despre noul concept BIM, modelul informațional al clădirii. 

  • On 29 iunie 2017