Scanare laser 3D pentru Monumente si Cladiri Istorice

Descopera beneficiile metodei de scanare 3d monumente in proiectele de digitizare, renovare si reabilitare a patrimoniului!

Consultanta Gratuita de Specialitate

In realizarea proiectului de scanare 3d

Peste 200 de proiecte Nationale si Internationale

Cu scanare laser 3D a cladirilor

Daca mi esti multumit de rezultate,

Iti primesti banii inapoi garantat
Scanare laser 3D

Metoda de scanare 3D este modalitatea sigura si facila de a avea informatii complete in format digital despre orice cladire si monument istoric din patrimoniul cultural si natural. Informatiile colectate in format 3D asigura realizarea cu succes a proiectului de digitizare a patrimoniului prin scanare 3D monumente si cladiri.

Rezultatul procesului de scanare 3D consta in obtinerea unei copii fidele in format digital a monumentului sau cladirii studiate. Astfel, datele in format 3D ii ajuta pe specialistii in domeniu: de la arhitecti, proiectanti, pana la arheologi si istorici ca sa restaureze monumente istorice cu o precizie foarte buna si cu costuri mult mai mici.

De asemenea, copia digitala aferenta monumentului sau cladirii istorice din patrimoniul construit contribuie la:

 • conservarea si protejarea patrimoniului national;
 • dezvoltarea si promovarea turismului din regiunea respectiva;
 • transmiterea, in cel mai precis si sigur mod, a patrimoniului catre viitoarele generatii.

Domenii de Utilizare

Spune-ne mai multe detalii despre proiectul tau de scanare 3d monumente si vom fi incantati sa te ajutam. Este simplu, completezi informatiile din formularul de mai jos si in cel mai scurt timp vei fi contactat de un specialist.

  Suntem o firma cu experienta in servicii de scanare 3D si garantam clientilor nostri precizia datelor si respectarea termenelor de livrare. Oferim consiliere de specialitate gratuita pe toata durata proiectului si lucram chiar si in weekend daca este nevoie. Te asteptam sa ne contactezi pentru mai multe informatii despre serviciile de scanare 3D si o oferta de pret.

  clădiri scanate 3D

  prezente pe santier

  Specialisti

  km de drum măsuraţi

  Unde se poate aplica metoda de scanare 3D monumente pentru digitizarea patrimoniului?

  Metoda de scanare 3D se poate folosi atat pentru proiectul de digitizare patrimoniu construit, cat si pentru digitizare patrimoniu natural, si anume:

  • biserici
  • case memoriale
  • monumente istorice
  • statuete
  • obiecte istorice
  • peisaje

  Contactează-ne pentru servicii de scanare laser 3D profesionale!

  Contact

  De ce sa folosesti metoda de scanare 3D pentru digitizare patrimoniu construit din Romania?

  Avantajele oferite de proiectul de digitizare patrimoniu construit si natural din Romania prin scanare 3D monumente sunt:

  • Rezultatul in proiectul de digitizare patrimoniu prin scanare 3D monumente si cladiri este un model 3D metric real al obiectului scanat oferind posibilitatea de analiza spatiala a acestuia.
  • Norul de puncte obtinut pentru digitizare patrimoniu prin scanare laser 3D permite realizarea unui mulaj real cu precizie milimetrica al obiectului de interes.
  • Posibilitatea atasarii unei texturi (o poza de claritate mare) care devine metrica prin aplicarea ei asupra modelului 3D.
  •  Posibilitatea monitorizarii obiectivului prin realizarea de scanari succesive si implicit urmarirea comportarii in timp a constructiei.
  • Ulterior, datele obtinute prin metoda de scanare 3D monumente pot fi folosite sub forma de imagini 3D virtuale in scopul crearii unui muzeu virtual 3D sau pentru dezvoltarea turismului.