Ce facem noi la ArenaCAD?

Desene digitale.
Vrem ca în următorii 10 ani să fim prezenți pe toate cele 7 continente, pe piața digitalizării mediului construit, pentru a contribui semnificativ la valorificarea superioară a terenurilor, clădirilor și a infrastructurilor, prin realizarea celor mai complexe și exacte modele virtuale ale realității.

Vino alături de noi să transpunem lumea în mediu virtual 2D sau 3D.
A, și când spunem lumea, ne referim la tooooaată lumea!

ArenaCAD este prezentă pe piața din România, însă mai mult de 60% din serviciile noastre se adresează pieței internaționale, cu precădere clienților din Canada, Statele Unite ale Americii, Anglia, Irlanda, Germania, Luxemburg și Australia.  Am contribuit la peste 480 de proiecte de clădiri modelate 2D și 3D, peste 500 de km de drum extrași, peste 2 milioane de m2 desenați. Avem parteneri în 11 țări.
Și de-abia ce ne-am pornit!

Modele noastre 2D și 3D le rezolvă Clienților noștri problemele legate de:

1. Fezabilitatea și planificarea de investiții (în domeniul construcțiilor)

2. Investigații ale clădirilor construite (din punctul de vedere al siguranței, sănătății și securității la incendiu)

3. Vizualizări 3D ale clădirilor (vizite virtuale ale clădirilor, gestionarea facilă a informațiilor despre construcția deținută, sprijin oferit proiectanților pentru identificarea coliziunilor între specialități/sisteme/părți ale clădirilor)

4. Suport pentru lucrările de proiectare (refacere, extindere, demolare, schimbarea destinației clădirilor, conservare, recondiționare monumente istorice etc.)

5. Scan to BIM modeling (asigurăm Clientul că proiectarea lucrărilor se bazează pe date exacte)

6. Coordonarea și validarea soluțiilor de proiectare, prin oferirea de modele 3D de precizie

7. Verificarea conformității execuției construcției

8. Monitorizarea deformărilor, a deplasărilor construcțiilor, în timp

9. Facility management (operarea eficientă și mentenanța clădirilor, conservarea istoricului informației despre clădiri, managementul activelor etc.)

10. Domenii suprinzătoare, ca de exemplu: analiza accidentelor rutiere, aviatice etc., scanările corpului uman în industria modellingului și în industria vestimentară, în medicina-protetică, în determinarea volumelor de excavație în cariere, în gestionarea de fonduri forestiere, în industria jocurilor video etc.

Cum și cu ce lucrăm noi?

Totul pleacă de la un nor de puncte, pe care îl obținem din scanări (folosind cele mai noi tehnologii de scanare) și pe care îl prelucrăm cu ajutorul soft-urilor AutoCAD, Revit și TopoDOT.

Cum și cu ce lucrăm noi?
Cum altfel decât în echipă, printr-o colaborare deschisă și constructivă, printr-o comunicare constantă între noi, membrii echipei, cu obiective măsurabile și cu bonusuri de performanță.

Apreciem oamenii dedicați rezultatelor durabile și nu suntem dispuși să facem compromis la calitatea serviciilor oferite. Iar aceste rezultate durabile se obțin printr-o echipă pe care ne putem baza zi de zi, care e pasionată de o continuă formare, (auto) învățare și care face performanță.

Ne mândrim că suntem o echipă plină de viață, cu o medie de vârstă de 32 de ani și cu un procent mare de femei pentru domeniul geomatics, respectiv 51%, domeniu unde lucrează preponderent reprezentanții genului masculin 🙂

Îmbrățisăm diversitatea de opinii, de idei, de proiecte și orice definiție a diversității, de altfel.

Care sunt misiunile noastre?

Suntem specializați în 5 arii:

2D CAD Engineer elaborează relevee de arhitectură – planuri 2D, utilizând aplicația CAD specializată AutoCAD (pentru desenare planuri, secțiuni, fațade, vederi), în baza prelucrării digitale a norului de puncte ce a fost obținut prin scanare laser.

3D CAD Engineer prelucrează norul de puncte și extrage datele necesare realizării desenelor sau modelului 3D BIM, acțiuni care presupun „citirea” norului și înțelegerea detaliată a construcției care a fost scanată, în scopul reproducerii acesteia prin desene digitale, utilizând aplicația specializată Revit.

Infrastructure CAD Engineer are ca misiune principală prelucrarea norului de puncte și extragerea datelor necesare realizării desenelor și a modelului 3D, acțiuni care presupun „citirea” norului de puncte și înțelegerea detaliată a planului topografic, în scopul reproducerii acestuia prin desene digitale, utilizând aplicația specializată TopoDOT.

3D Scan Survey Engineer are ca misiune principală scanarea infrastructurilor, descărcarea și unirea norilor de puncte și nu în ultimul rând extragerea datelor necesare realizării desenelor, 2D și/sau 3D.

Survey Engineer are ca misiune principală trasarea de puncte în șantier și efectuarea de ridicări topografice.

Care sunt rolurile disponibile acum, dar și cum îți depui candidatura?

La ArenaCAD serviciile de inginerie topografică pentru șantiere reprezintă unul dintre cele 5 servicii pe care le oferim clienților noștri.

Vrem alături de noi o persoană cu experiență de cel puțin 2 ani de zile ca inginer topograf, care are autonomie în asigurarea asistenței tehnice pe șantier pentru clienții noștri constructori. Colegul nostru va beneficia de aparatură (stație totală, laptop și mașină), iar șantierele sunt doar în județul Brașov, în acest moment.

Dacă te regăsești în descrierea de mai sus și de mai jos trimite-ne candidatura ta și vino să contribui la dezvoltarea companiei noastre!

ArenaCAD are drept obiectiv ca în următorii 10 ani să fie prezentă pe toate cele 7 continente, pe piața digitalizării mediului construit, pentru a contribui semnificativ la valorificarea clădirilor și a infrastructurilor, prin oferirea de modele 3D ale realității lor virtuale.

Astăzi suntem prezenți pe 4 continente!  Poți afla mai multe despre noi și domeniul nostru de activitate aici:

https://www.facebook.com/ArenaCAD/

https://www.linkedin.com/company/arenacad/mycompany/

https://arenacad.ro/alege-rolul-tau-in-echipa-noastra/

https://www.youtube.com/channel/UCjaOyxjRCGbU9iKb0QvU5jQ/videos

Responsabilitățile principale ale acestui rol sunt:

– Efectuarea de trasări și verificări în construcții;
– Efectuarea suprapunerilor planurilor proiectate și scoaterea punctelor de trasat;
– Materializarea (trasarea) în teren a datelor mai sus-menționate;
– Efectuarea de măsurători AS-BUILT (ceea ce a fost executat) și raportarea lor în planuri;
– Efectuarea profilurilor transversale și longitudinale;
– Măsurarea terenurilor pentru realizarea planurilor cotate;
– Executarea măsurătorilor topografice pentru reabilitarea drumurilor;
– Măsuratori topografice și cadastrale, măsuratori GPS, integrarea datele provenite din măsuratori și alte metode de achiziție de date;
– Ridicări topografice în vederea determinării cantităților de lucrări executate și calculul acestor cantități rezultate.

Pentru a putea îndeplini acest rol vei avea nevoie de:     

 • Minim 2 ani experiență în inginerie topografică de șantier;
 • Absolvent studii superioare de specialitate;
 • Cunoștințe dovedite în inginerie topografică de șantier;
 • Cunoștințe de utilizare MS Office, AutoCAD, TopoLT;
 • Competențe dovedite de comunicare verbală și scrisă;
 • Atenție la detalii și abilități de organizare.

Oferim pentru contribuția ta:

 • Salariu fix: între 3.600 și 4.700 lei net/lună, funcție de nivelul tău de competențe și de experiența ta specifică;
 • Contract de muncă pe perioadă nedeterminată;
 • Activități lunare cu toți colegii din companie
 • Extra-beneficii după perioada de probă:

–            Bonuri de masă în valoarea de 30 lei net/zi, 600 lei net/lună;
–            Primă de vacanță în valoare de 1.500 lei net/an (cf. timpului lucrat);
–            Primă de Paști și de Crăciun în valoare totală de 600 lei net.

Ai vrea să știi mai multe despre noi și despre domeniul nostru de activitate? Vrei să vii la noi?
Trimite-ne un rezumat profesional pe hr@arenacad.ro și te vom contacta noi apoi.

Dacă nu-i momentul să vii în echipa noastră, avem să-ți facem o propunere!
Poate știi pe cineva care ar vrea și dacă ne faci o recomandare, tu primești un bonus de 1.000 de ron. Atât de simplu!

Abia așteptăm să ne cunoaștem!

Specialist REVIT

Căutăm colegul specialist în REVIT care să ne ajute să facem cele mai bune proiecte de digitalizare a mediului construit.

Profil candidat:

 • Minim 5 ani experiență de modelare specifică construcțiilor, în REVIT pe nor de puncte
 • Cunoștințe AutoCAD, nivel mediu
 • Cunoștințe limba engleză, nivel mediu/avansat
 • Reprezintă un avantaj dacă ai studii în domeniul construcțiilor
 • Abilități excepționale de comunicare și lucru în echipă

 

Responsabilități:

 1. Asigură calitatea corespunzătoare cerințelor fiecărui Client, pentru toate proiectele, în termenul agreat, cu zero erori grave* și maxim cinci obiecțiuni din partea Clientului, erori apărute ca urmare a unor scăpări în modelare;
 1. Să asigure suport tehnic pentru toți membrii echipei 3D astfel încât să nu existe întârzieri ale predării proiectelor/părți ale proiectelor din acest motiv;
 2. Să asigure training echipei de 3D, conform planning ului anual de formare agreat;
 3. Să îmbunătățească constant procesele și procedurile de lucru interne pe modelare 3D și acolo unde nu există proceduri și/sau procese, să le creeze;
 4. Să garanteze corectitudinea estimărilor de timp pentru realizarea proiectelor, estimări realizate împreună cu membrii echipei 3D și Project Manager ul companiei;
 5. Să realizeze modelare 3D utilizând soft urile specializate Autocad și Revit, conform procedurilor de lucru interne și parametrilor transmiși de Client: introducere nor de puncte, prelucrare nor și extragere date, secționare nor, desenare planuri 2D peste secțiuni prin norul de puncte, cotare, reprezentare grafică a elementelor clădirilor, măsurare suprafețe, numerotare elemente, notare destinație încăperi, realizare cote de nivel și a înălțimilor parapeților etc., creare de familii de obiecte pentru uși, ferestre, obiecte de decorațiuni etc., să plaseze/deseneze conductele sau alte instalații (după caz) folosind familii de obiecte din librăria Revit, plasare tâmplării etc.

Evaluarea ta de performanța va include nivelul de respectare a standardului de calitate a desenelor 3D realizate, în termenul asumat, precum și nivelul de satisfacție globală a Clientului pentru care ai realizat desenele 3D și nivelul de satisfacție globală a echipei pentru care vei oferi suportul tehnic/training ul.

Îți recompensăm contribuția și performanța cu:

 • Salariu care pleacă de la 6.000 lei net
 • Contract de muncă pe perioadă nedeterminată;
 • Activități lunare cu toți colegii din companie
 • Extra-beneficii după perioada de probă:
 • Bonuri de masă în valoarea de 30 lei net/zi, 600 lei net/lună;
 • Primă de vacanță în valoare de 1.500 lei net/an (cf. timpului lucrat);
 • Primă de Paști și de Crăciun în valoare totală de 600 lei net.

 

Ai vrea să știi mai multe despre noi și despre domeniul nostru de activitate? Vrei să vii la noi?

Trimite-ne un rezumat profesional pe hr@arenacad.ro și te vom contacta noi apoi.

Dacă nu-i momentul să vii în echipa noastră, avem să-ți facem o propunere! Poate știi pe cineva care ar vrea și dacă ne faci o recomandare, tu primești un bonus de 1.000 de ron. Atât de simplu!

Abia așteptăm să ne cunoaștem!

Căutăm colegul care să ne ajute să facem cele mai bune proiecte de digitalizare a mediului

construit, mai precis Infrastructure CAD Specialist, respectiv ingineri topografi care să realizeze și să controleze desene digitale de autostrăzi, drumuri, poduri, utilizând softul TopoDOT.

Profil candidat:

 • Minim 5 ani experiență de modelare în mediu digital CAD pe nor de puncte
 • Cunoștințe AutoCAD, nivel mediu
 • Cunoștințe limba engleză, nivel mediu/avansat
 • Absolvent de studii în domeniul topografic
 • Abilități excepționale de comunicare și lucru în echipă

Responsabilitățile rolului sunt:

 1. Asigură calitatea corespunzătoare cerințelor fiecărui Client, pentru toate proiectele, în termenul agreat, cu zero erori grave* și maxim cinci obiecțiuni din partea Clientului, erori apărute ca urmare a unor scăpări în modelare;
 1. Să asigure suport tehnic pentru toți membrii echipei de digitalizare infrastructură astfel încât să nu existe întârzieri ale predării proiectelor/părți ale proiectelor din acest motiv;
 2. Să asigure training echipei de digitalizare infrastructură, conform planning ului anual de formare agreat;
 3. Să îmbunătățească constant procesele și procedurile de lucru interne pe desenele topografice digitale și acolo unde nu există proceduri și/sau procese, să le creeze;
 4. Să garanteze corectitudinea estimărilor de timp pentru realizarea proiectelor, estimări realizate împreună cu membrii echipei de digitalizare infrastructură și Project Manager ul companiei;
 5. Să realizeze desenele digitale topo cu ajutorul soft ului specializat TopoDOT, conform procedurilor interne și parametrilor transmiși de Client: introducere nor de puncte, prelucrare nor și extragere date, secționare nor, desenare planuri 2D peste secțiuni prin norul de puncte, identificare elemente fizice ale infrastructurii scanate, realizare curbe de nivel cu AutoCAD Civil 3D, setare proiect, utilizare layerele” corespunzătoare din proiectele anterioare, sau dacă ele nu există să le creezi conform cerințelor Clientului

Evaluarea ta de performanța va include nivelul de respectare a standardului de calitate a desenelor

3D realizate, în termenul asumat, precum și nivelul de satisfacție globală a Clientului pentru care ai

realizat desenele 3D și nivelul de satisfacție globală a echipei pentru care vei oferi suportul tehnic.

Îți recompensăm contribuția și performanța cu:

 • Salariu care pleacă de la 5.000 lei net
 • Contract de muncă pe perioadă nedeterminată;
 • Activități lunare cu toți colegii din companie
 • Extra-beneficii după perioada de probă:
 • Bonuri de masă în valoarea de 30 lei net/zi, 600 lei net/lună;
 • Primă de vacanță în valoare de 1.500 lei net/an (cf. timpului lucrat);
 • Primă de Paști și de Crăciun în valoare totală de 600 lei net.

 

Ai vrea să știi mai multe despre noi și despre domeniul nostru de activitate? Vrei să vii la noi?

Trimite-ne un rezumat profesional pe hr@arenacad.ro și te vom contacta noi apoi.

Nu știi TopoDOT, dar vrei să vii la noi? La fel de simplu: Te învățăm noi! Trimite-ne un CV pe adresa

hr@arenacad.ro și te vom contacta noi apoi ☺

Dacă nu știi TopoDOT și nu-i momentul să vii în echipa noastră, avem să-ți facem o propunere! Poate

știi pe cineva care ar vrea și dacă ne faci o recomandare, tu primești un bonus de 1.000 de ron. Atât

de simplu!

Abia așteptăm să ne cunoaștem!

Căutăm colegul specialist în AutoCAD care să ne ajute să facem cele mai bune proiecte de digitalizare a mediului construit, respectiv ingineri care să realizeze desene digitale 2D ale clădirilor scanate.

Profil candidat:

 • Minim 5 ani experiență de desenare în AutoCAD pe nor de puncte
 • Cunoștințe limba engleză, nivel mediu/avansat
 • Reprezintă un avantaj dacă ai studii în domeniul construcțiilor
 • Abilități excepționale de comunicare și lucru în echipă

Responsabilitățile rolului sunt:

 1. Asigură calitatea corespunzătoare cerințelor fiecărui Client, pentru toate proiectele, în termenul agreat, cu zero erori grave* și maxim cinci obiecțiuni din partea Clientului, erori apărute ca urmare a unor scăpări în modelare;
 1. Să asigure suport tehnic pentru toți membrii echipei 2D astfel încât să nu existe întârzieri ale predării proiectelor/părți ale proiectelor din acest motiv;
 2. Să asigure training echipei de 2D, conform planning ului anual de formare agreat;
 3. Să îmbunătățească constant procesele și procedurile de lucru interne pe desenele digitale 2D și acolo unde nu există proceduri și/sau procese pentru 2D să le creeze;
 4. Să garanteze corectitudinea estimărilor de timp pentru realizarea proiectelor, estimări realizate împreună cu membrii echipei 2D și Project Manager ul companiei;
 5. Să realizeze desenele digitale 2D cu ajutorul soft ului specializat AutoCAD, conform procedurilor interne și parametrilor transmiși de Client: introducere nor de puncte, prelucrare nor și extragere date, secționare nor, desenare planuri 2D peste secțiuni prin norul de puncte, identificare elemente fizice ale infrastructurii scanate și reprezentarea lor grafică, setare proiect, cunoaștere unități de măsură a lungimii și suprafețelor în sistem imperial și metric, cunoaștere noțiuni despre scara de reprezentare în desen etc.

Evaluarea ta de performanța va include nivelul de respectare a standardului de calitate a desenelor

2D realizate, în termenul asumat, precum și nivelul de satisfacție globală a Clientului pentru care ai

realizat desenele 2D și nivelul de satisfacție globală a echipei pentru care vei oferi suportul tehnic.

Îți recompensăm contribuția și performanța cu:

 • Salariu care pleacă de la 5.000 lei net
 • Contract de muncă pe perioadă nedeterminată;
 • Activități lunare cu toți colegii din companie
 • Extra-beneficii după perioada de probă:
 • Bonuri de masă în valoarea de 30 lei net/zi, 600 lei net/lună;
 • Primă de vacanță în valoare de 1.500 lei net/an (cf. timpului lucrat);
 • Primă de Paști și de Crăciun în valoare totală de 600 lei net.

Ai vrea să știi mai multe despre noi și despre domeniul nostru de activitate? Vrei să vii la noi?

Trimite-ne un rezumat profesional pe hr@arenacad.ro și te vom contacta noi apoi.

Dacă nu-i momentul să vii în echipa noastră, avem să-ți facem o propunere! Poate știi pe cineva care ar vrea și dacă ne faci o recomandare, tu primești un bonus de 1.000 de ron. Atât de simplu!

Abia așteptăm să ne cunoaștem!

Colegii tăi suntem noi:

Abonează-te la canalul nostru de youtube

Vrei să știi mai multe despre noi și despre domeniul nostru de activitate?