Bine ati venit!

In acest site veti afla de ce am fost alesi de cele mai multe companii si persoane fizice in proiectele lor de scanare 3D cladiri, trasari topografice in santier, ridicari topografice pentru diverse investitii sau lucrari de inginerie topografica in Romania sau in strainatate.

Suntem fericiti in cel mai real sens al cuvantului de faptul ca am reusit sa ne pastram intotdeauna calitatea serviciilor, termenele de livrare si mai mult, ca am creat satisfactie clientilor nostri, pentru ca pana la urma, pe langa aspectele clasice ale serviciilor noastre , cautam si obtinem intotdeauna satisfactia clientilor nostri.

Avem o politica exclusiv bazata pe satisfactia clientului de aceea in serviciile noastre exista garantia multumirii clientului si anume daca nu ne facem treaba bine sau la timp clientul nu mai plateste. Suntem printre putinele firme, daca nu singura, care ofera astfel de garantii in domeniul nostru.

Topografie - ArenaCAD (1)

01. Istoric

Am evoluat in ultimii 4 ani de la 3 oameni la 7, de la 1 aparat si 2 laptopuri la 7 aparate si 6 workstationuri, de la o masina la 4 masini si ne-am exstins de la 1 domeniu de activitate la 5. Ce am pastrat este ce ne caracterizeaza – felul nostru de a fi, de a invata si de a ne imbunatatii constant. Peste cativa ani vom fi mai multi, mai puternici si mai bine pregatiti.
Topografie Inginereasca

02. Misiune

Ajutam companiile care au nevoie de servicii de topografie, scanare 3D, cadastru si topografie sa reduca cheltuielile si sa evite costurile suplimentare, modul nostru de lucru se finanteaza prectic singur si este foarte profitabil in ciclul dumneavoastra financiar.
Topografie Inginereasca -ArenaCAD (1)

03. Viziune

Viziunea noastra este de a convinge toti proiectantii, arhitectii si cei care folosesc metode clasice de masurare si captare a realitatii ca scanarea laser 3D este metoda cea mai potrivita si ca “in 3D proiectele prind viata”.
0
Cladiri Scanate 3D
0
Prezente pe Santier
0
Metrii Patrati Construiti Trasati
0
Specialisti
0
Km de Drum Masurati
0
Clienti Multumiti

Lorand Soares Szasz despre ArenaCAD