Despre noi

clădiri scanate 3D

prezente pe santier

Specialisti

km de drum măsuraţi

CEO & Co Founder

Andrei Oros

Exigență pentru excelență este modul în care Andrei trăiește.

Andrei apreciază fiecare membru al echipei care demonstrează implicare în succesul companiei.

Pentru Andrei a considera că ai succes, înseamnă să îi livrezi Clientului ce a cerut, întocmai și la timp. Nici mai mult, nici mai puțin.

Andrei este un CEO cu viziune, cu inteligență de business, mereu în alertă cu evoluția și cerințele pieței. Rolul său este de a dezvolta ArenaCAD, de a implementa noi linii de business.

Inginer geodez de profesie, Andrei este un bun consultant pentru membrii echipei ArenaCAD pentru că are o experiență tehnică de peste 17 ani în domeniul ingineriei topografice și peste 5 ani în domeniul scanărilor și a proiectelor digitale de mediu construit (clădiri și infrastructură).

CFO & Co Founder

Coman Ella

Co-fondator al companiei ArenaCAD, de profesie inginer, Ella este un coordonator blând, dar ferm.

Ella este o fire tehnică, absolventă de inginerie geodezică, cu o experiență de peste 15 ani în domeniul măsurătorilor terestre și de peste 5 ani în domeniul realizării scanărilor 3D.

Își susține membrii echipei și împărtășește din cunoștințele ei colegilor din departamentele de Șantiere, Scanări și Digitalizare Infrastructură.

Ella este responsabilă de pușculița firmei, face toate plățile companiei și gestionează bugetele.

Poate fi intuiția feminină, sau pur și simplu un dar al Ellei, acela de a citi printre rânduri, dincolo de cuvinte și prin oameni. Modul ei de a trăi și de a munci este definit de corectitudine și simplitate.

Echipa

NECULOIU Ștefania
Deputy CEO

Ștefania este arhitect cu studiile finalizate în Anglia, la Universitatea din Huddersfield.
Este Team Leader de 1 an de zile, mai întâi pentru echipa care realizează desene digitale de clădire în 2D și ulterior a fost numită Team Leader pentru echipa care realizează proiecte digitale de clădire în 3D.
Responsabilitatea ei este de a asigura realizarea proiectelor, întocmai și la termen, prin coordonarea echipei, îngrijindu-se în același timp de motivarea și creșterea în competențe a membrilor echipei pe care o gestionează.

Ștefania știe să dea feedback obiectiv, corectiv și stăpânește metodele didactice adecvate pentru a transmite informațiile și cunoștințele ei tehnice.

DASCĂLU Mihaela
Team Leader TM

Mihaela este inginer geodez de profesie și este Team Leader de un an de zile pentru echipa de modelatori 3D care întocmesc planuri topografice. Având o experiență de peste 2 ani de modelare în TopoDOT, Mihaela este de asemenea responsabilă de creșterea în competențe a colegilor nou-angajați în departamentul Topo.

În calitate de Team Leader principala ei responsabilitate este de a asigura realizarea proiectelor de modele topografice 3D, întocmai și la termen, prin coordonarea echipei, îngrijindu-se în același timp de motivarea și creșterea în competențe a membrilor echipei pe care o gestionează.

De când ocupă acest rol, echipa coordonată de Mihaela a realizat peste 100 de proiecte topografice pentru țări precum Irlanda, Scoția, Anglia, Canada, Australia, Noua Zeelandă și Statele Unite ale Americii. În rolul de coordonator echipă a învățat să aibă răbdare și să fie atentă la detalii.

Mihaela este extrem de pasionată de munca ei, iubește ceea ce face, dorindu-și constant să se dezvolte profesional, atât în rolul de Team Leader, cât și în rolul de specialist tehnic și de modelator 3D

What they say