Scanare laser 3D Clădiri - Tehnologie modernă de mare precizie folosită de ArenaCAD

Datorită preciziei milimetrice, noua metodă de scanare laser 3D folosită de ArenaCAD vine în ajutorul tuturor arhitecţilor, inginerilor şi specialiştilor care au nevoie de date exacte despre clădiri, infrastructură sau clădiri de patrimoniu. Ulterior, datele preluate din teren pot fi utilizate pentru a crea imagini virtuale, pentru a digitiza proiectul, pentru realizarea printărilor 3D, studii, evaluări sau prezentări.

Contactează-ne pentru servicii de scanare laser 3D clădiri profesionale!

Contact

Scanare laser 3D Clădiri - beneficii şi avantaje

Metoda de scanare laser 3D se poate folosi cu succes în proiecte care implică construcţia de clădiri noi, construcţii civile sau industriale, evaluarea şi restaurarea clădirilor vechi şi a monumentelor istorice. De asemenea, poate fi utilă în proiecte care vizează infrastructura rutieră şi feroviară sau în domeniul industrial şi petrochimic. Indiferent de proiect, metoda folosită de ArenaCAD vine cu numeroase beneficii:

 • Furnizează date exacte de o înaltă precizie încă de la prima vizită în teren, lucru care te ajută să economiseşti timp;
 • Datorită compatibilității cu orice software CAD, datele colectate pot fi accesate şi prelucrate uşor şi rapid în plan 2D sau în model 3D solid;
 • Facilitează analiza detaliată şi precisă a oricărei zone, clădiri sau obiect, fără a-i afecta integritatea, structura sau elementele de suprafaţă, fiind un proces non-invaziv;
 • Scanarea laser 3D permite preluarea datelor de la o distanţă mare, chiar şi în condiţii de iluminare extremă sau în întuneric;
 • Datele colectate îţi garantează calcule corecte de volume şi planuri as-build detaliate şi precise şi îţi oferă posibilitatea de a realiza printări 3D, prezentări şi videouri 3D pentru orice proiect;
 • Datorită eficienţei, scanarea laser 3D asigură un raport foarte avantajos între timp şi preţ şi reduce considerabil timpul de livrare a datelor necesare unui proiect.
Scanare laser 3D

Contactează-ne pentru servicii de scanare laser 3D clădiri profesionale!

Contact

Scanare laser 3D clădiri - de ce să apelezi la ArenaCAD

Indiferent de proiectul tău (construcţia unei clădiri noi, restaurarea unei clădiri vechi, construcţia unui drum sau a unei căi ferate, etc.), ArenaCAD te poate ajuta cu servicii de scanare laser 3D de mare precizie. Ce ne recomandă ca fiind partenerul ideal pentru tine:

Scanare laser 3D
 • Echipa noastră este formată din specialişti cu experienţă în domeniu, pasionaţi şi dedicaţi meseriei pe care o practică;
 • Avem echipamente profesionale şi putem garanta precizia informaţiilor care sunt la o rezoluţie mare şi compatibile cu diverse aplicaţii;
 • Oferim consultanţă gratuită de specialitate pe toată perioada de desfăşurare a proiectului;
 • Ne angajăm să respectăm termenele de livrare şi să furnizăm tuturor partenerilor noştri date de mare precizie;
 • Politica noastră se bazează exclusiv pe satisfacţia clientului şi mulţumirea acestuia;
 • Suntem printre puţinele firme care sunt gata să garanteze returnarea banilor dacă rezultatele obţinute prin scanarea laser 3D nu sunt satisfăcătoare şi clientul este nemulţumit;
 • Avem în portofoliu peste 500 de proiecte naţionale şi internaţionale cu scanare laser 3D a clădirilor şi în infrastructura rutieră și feroviară;
 • Avansul este de numai 30% şi clienții pot opta pentru plata fără TVA;
 • Lucrăm chiar şi după ora 17, inclusiv în weekend;
 • Avem experienţa a peste 13 ani în domeniu şi pachete de servicii adaptate necesităţilor clienţilor noştri;

Contactează-ne pentru servicii de scanare laser 3D clădiri profesionale!

Contact

Scanare laser 3D clădiri - în ce constă metoda

Folosită în arhitectură, restaurare monumente istorice, arheologie, construcţii instalaţii şi infrastructură, dar şi în asigurări, metoda de scanare laser 3D garantează date de mare precizie şi permite realizarea unei reprezentări digitale fidele a proiectului (digital twin). Scanarea laser 3D începe prin preluarea datelor din teren şi transformarea acestora într-o densitate de puncte, denumită “nori de puncte”, care sunt într-un sistem de coordonate X, Y, Z pe care se pot aplica culorile preluate dintr-o imagine. Copia digitală astfel obţinută poate fi prelucrată şi folosită de inginerii proiectanţi, arhitecţi şi alţi specialişti pentru a finaliza diverse proiecte.

Scanare laser 3D în arhitectură

Scanare laser 3D în arhitectură

Datorită preciziei, datele care se obţin prin procesul de scanare laser 3D sunt foarte utile în arhitectură. Indiferent dacă se doreşte evaluarea detaliată a unei clădiri noi sau a unei clădiri vechi, aceste informaţii sunt extrem de utile şi se pot obţine eficient şi cu costuri minime, fără a afecta integritatea sau suprafaţa construcţiei. Astfel, se pot depista uşor problemele de structură sau faţadă şi se pot realiza uşor intervenţiile necesare pentru remedierea lor.

Scanare laser 3D pentru monumente istorice

Scanare laser 3D pentru monumente istorice

Datele obţinute prin scanare laser 3D se pot folosi pentru a realiza copia digitală fidelă a monumentelor istorice, culturale sau de patrimoniu, indiferent de complexitatea detaliilor. Nu afectează integritatea structurală şi de suprafaţă şi este o metodă eficientă, sigură şi garantată pentru a digitiza un proiect de promovare, conservare sau protejare a monumentelor istorice.

Scanare laser 3D în instalaţii şi petrochimie

Scanare laser 3D în instalaţii şi petrochimie

Scanarea laser 3D îşi găseşte aplicabilitate şi în domeniul instalaţiilor şi al petrochimiei. Datele obţinute astfel se pot folosi pentru a obţine o reprezentare fidelă a instalaţiilor şi oferă o soluţie eficientă pentru a preveni erorile de interpretare. Este o procedură sigură şi garantată, extrem de utilă pentru a putea presta lucrări de calitate de reparaţii sau de mentenanţă.

Scanare laser 3D în asigurări

Scanare laser 3D în asigurări

Procedura de scanare laser 3D se poate utiliza şi în asigurări. Datele furnizate facilitează urmărirea în detaliu a deformării clădirilor şi inventarierea topografică a unui imobil. De asemenea, se pot folosi pentru evaluarea proprietăţilor în urma avariilor, permiţând asiguratorilor să depisteze cu precizie zonele afectate şi să calculeze mai uşor şi mai precis daunele provocate.

Scanare laser 3D în infrastructură rutieră şi feroviară

Scanare laser 3D în infrastructură rutieră şi feroviară

Procedura de scanare laser 3D poate furniza date valoroase şi pentru proiectele care vizează infrastructura rutieră şi feroviară. Pe baza acestora se pot realiza analize detaliate utile în amenajarea, mentenanţa sau reabilitarea drumurilor, podurilor şi căilor ferate. De asemenea, facilitează urmărirea evoluţiei lucrărilor în acest domeniu.

Scanare laser 3D în arheologie

Scanare laser 3D în arheologie

Acolo unde este necesară reproducerea cât mai fidelă a siturilor arheologice, scanarea laser 3D devine foarte utilă. Indiferent de stadiul de conservare a sitului, procedeul permite obtinerea datelor de mare precizie şi nu afectează integritatea obiectelor de artă sau de cult, a artefactelor sau a detaliilor decorative. Aceste informaţii se pot folosi cu succes pentru a obţine imaginea digitală a sitului şi a facilita restaurările, conservarea sau reprezentarea în cadrul unui muzeu virtual.

Scanare laser 3D clădiri pret

Indiferent dacă se foloseşte pentru a obţine informaţii despre o clădire nouă sau veche, un monument istoric sau de patrimoniu, o instalaţie sau o reţea de drumuri şi poduri, scanarea laser 3D garantează un raport preţ / calitate foarte avantajos. Pe lângă faptul că astfel se poate conta pe precizia datelor, este de ajuns o singură vizită în teren, iar datele se obţin rapid. În plus, beneficiezi de consiliere de specialitate gratuită pe toată durata proiectului.
Avansul este de numai 30% şi poţi opta pentru plata fără TVA. Dacă eşti interesat de acest serviciu şi vrei să ştii un preţ, te rugăm să ne contactezi.

Contactează-ne pentru servicii de scanare laser 3D clădiri profesionale!

Contact

Ai nevoie de servicii de scanare laser 3D clădiri profesionale? Nu ezita să ne contactezi!

Datele pe care ţi le putem furniza prin scanare laser 3D te vor ajuta să eviţi cheltuielile inutile şi să poţi finaliza orice proiect mai repede şi mai eficient.

Dacă ai întrebări sau doreşti mai multe informaţii despre scanarea laser 3D, ne poţi suna la numărul 0727.39.39.78 sau ne poţi trimite un email la adresa contact@arenacad.ro - în cel mai scurt timp îţi vom răspunde. De asemenea, dacă vrei să ne cunoaștem, ne poţi vizita la sediul nostru care este pe Str. Molidului, nr 43A, bloc B, în Brașov.

Apelează la ArenaCAD pentru scanare laser 3D şi poţi avea garanţia că vei primi date de precizie milimetrică şi în timp rapid. Alege să lucrezi cu profesionişti şi vei câştiga timp şi bani. Te aşteptăm!