Reusim Impreuna

Beneficii

 • Masuratori si documentatii in 72 de ore in limita a 5000 mp si cu existenta tuturor actelor necesare
 • Avans doar 30%
 • Deplasare gratuita la beneficiar
 • Puteti opta pentru plata fara TVA
 • Orar extins 17:00+ precum si in week-end
 • Studiu arhiva Carte Funciara
 • Obtinem avizele pentru scoatere din circuitul agricol
 • GRATIS consultanta de specialitate
 • Oferim pachete de servicii
 • La trasari de limite de proprietate asiguram tarusii
 • Experienta cumulata de 13 ani
 • Obtinem extras CF fara taxe suplimentare

De-a lungul timpului, am avut şansa să lucrăm împreună cu partenerii noştri la proiecte variate, de la cele mai simple la cele mai complexe.

Câteva exemple care surprind modul în care vă putem ajuta în proiectele dvs.:

Reducerea costurilor operationale si de materiale ale clientilor nostri (companii de constructii etc.) prin consultanta topografica si topografie inginereasca

Client: Constructor de drumuri.
Proiect / solicitare: ridicare topografica pentru centura ocolitoare a Brasovului in lungime de 5 km.
Implicarea noastra: Echipa ArenaCAD a fost prezenta constant pe santier, fara a tine cont de orele de pogram, lucrand uneori si peste 10 ore pe zi, insa fara a taxa suplimentar clientul. Astfel, muncitorii care efectuau lucrari la straturile de balast si piatra, precum si la straturile de asfalt au avut frontul de lucru asigurat in fiecare dimineata.
Rezultate: clientul a economisit in doar trei luni 6.000 euro, reprezentand costuri operationale de santier.

Micsorarea riscurilor tehnologice ale constructorilor de drumuri, cai ferate si poduri, prin masuratori topografice de specialitate

Client: Beneficiarul unui drum de 5.7 km.
Proiect / solicitare: masuratori topografice.
Implicarea noastra: Echipa ArenaCAD a relizat masuratorile conform proiectului, monitorizand permanent lucrarile in derulare astfel incat sa nu se depaseasca cantitatile prevazute in deviz.
Rezultate: evitarea unor pierderi de 7,000 euro / km la un strat de 3 mm asfalt.

Venim in sprijinul companiilor care vor sa achizitioneze proprietati cu informatii despre imobile pentru a lua cele mai bune decizii

Client: Un client care a cumparat in Predeal un teren (un platou frumos langa o apa curgatoare) de peste 100.000 de euro.
Proiect / solicitare: materializarea limitelor parcelei.
Implicarea noastra: Echipa ArenaCAD a efectuat masuratorile necesare pentru materializarea limitelor parcelei.
Rezultate: in urma masuratorilor, a descoperit ca terenul era, de fapt, in vecinatatea platoului si avea o panta in mijloc care ii ocupa o treime din duprafata terenului. Noua pozitie a scazut valoarea terenului cu 40.000 de euro. Toate acestea puteau fi evitate daca se apela la metoda ArenaCAD de lucru si se facea trasarea parcelei de la inceput.

Companiile tin in permanenta cheltuielile sub control cu ajutorul consultantei topografice de specialitate si a masuratorilor de control:

Client: Dezvoltator imobiliar din Brasov.
Proiect / solicitare: calcularea cantitatii de vopsea necesara pentru vopsirea fatadelor.
Implicarea noastra: ArenaCAD a masurat suprafata fatadelor pentru a calcula ce cantitate de vopsea era necesara pentru vopsirea fatadelor.
Rezultate: In mai putin de 6 ore (timp alocat pentru masuratori, calcule si prezentarea rezultatelor), ArenaCAD a constatat o suprafata mai mica decat a declarat constructorul. Astfel beneficiarul a economisit 500 de euro, din diferenta de material.

Cu ajutorul expertizei cadastrale facute de ArenaCAD, dezvoltatorii imobiliari, antreprenorii, firmele de constructii, arhitectii, institutiile de credit, institutiile financiare nebancare si alte firme isi imbunatatesc si maximizeaza utilizarea activelor, a bunurilor fixe:

Client: Dezvoltator imobiliar din Brasov.
Proiect / solicitare: masuratori topografice de specialitate.
Implicarea noastra: echipa ArenaCAD a realizat masuratorile topografice si a a observat o eroare de amplasament a terenului si o diferenta de 700 mp fata de acte (9600mp-8900 mp).
Rezultate: daca la cumpararea terenului, clientul solicita realizarea masuratorilor topografice, pierderea de 200.000 euro (285 euro/mp) ar fi fost evitata.

Reducerea timpului de executie al companiilor de constructii prin optimizarea documentatiilor cadastrale si procedurile de solicitare a actelor:

Client: companie de constructii.
Proiect / solicitare: intabulare in cartea funciara a 4 blocuri intr-o zona rezidentiala din Brasov.
Implicarea noastra: echipa ArenaCAD a aplicat metoda proprie de lucru si a reusit sa finalizeze lucrarea cu 21 de zile mai repede, prin faptul ca a imbunatatit procedura de solicitare a actelor de la primarie si a optimizat parcursul documentatiei cadastrale.
Rezultate: clientul a fost extrem de incantat deoarece a reusit sa vanda din locuinte cu 21 zile mai repede decat avea preconizat.

Venim in sprijinul proprietarilor de terenuri cu punerea in valoare a bazei materiale inventariate la valoarea reala, prin expertiza cadastrala si masuratori topografice:

Client: Investitor imobiliar.
Proiect / solicitare: identificare a 15 terenuri in suprafata de 60 hectare.
Implicarea noastra: echipa ArenaCAD a efectuat masuratorile topografice si cadastrul.
Rezultate: in urma masuratorilor a reiesit ca unele terenuri erau foarte bine pozitionate, avand front la drumul national 1. Implicatiile concrete ale acestui fapt: erau mai usor de vandut, iar la reevaluarea financiara, valoarea imobilizarilor corporale a crescut cu 65.000 euro. Prin urmare, clientul a gasit imediat si un investitor, fiind pregatit din timp pentru finalizarea tranzactiei.

Oferim siguranta ridicata in lucrarile de santier:

Client: in cazul fiecarui client
Proiect / solicitare: pentru ca suntem exgenti cu noi, la fiecare lucrare care solicita un grad mare de precizie reverificam masuratorile pentru a da cele mai bune rezultate finale.
Implicarea noastra: echipa ArenaCAD recurge la o metoda de reverificare a primelor masuratori. Astfel, o a doua echipa de teren verifica la maximum 2 saptamani trasarile si masuratorile echipei prezente constant in santier.
Rezultate: reducerea considerabila a riscului de greseli si erori de masurare .

Venim in sprijinul proprietarilor de companii de consultanta si investitorilor in bunuri imobile prin imbunatatirea bonitatii fiscale a clientilor:

Client: Firma de consultanta.
Proiect / solicitare: realizarea unui studiu de fezabilitate la Castelul Bran, prin masutatori topografice si actualizarea datelor si a valorilor terenurilor.
Implicarea noastra: Echipa ArenaCAD a efectuat masuratorile si calculele solicitate.
Rezultate: masuratorile si calculele facute de ArenaCAD au contribuit la obtinerea finantarii proiectului.

Companiile respecta termenele prevazute in contract:

Client: Antreprenor general.
Proiect / solicitare: clientul a vrut sa obtina un avans al lucrarilor cu 5 zile pentru a obtine bonusul contractual.
Implicarea noastra: pe santier lucra o echipa zilnic, insa ArenaCAD, pentru indeplinirea solicitarii clientului, a decis suplimentarea cu inca 2 echipe de lucru (una de teren si una de birou).
Rezultate: finalizarea lucrarii respectand termenul dat de client, astfel incat acesta a obtinut un bonus de 5.000 euro.

Firma de constructii / antreprenor general:

Client: Antreprenor general.
Proiect / solicitare: o interventie rapida, intrucat carcasele cu buloane folosite pentru montarea stalpilor metalici s-au miscat la montarea cofragului.
Implicarea noastra: echipa ArenaCAD s-a deplasat pe santier cu doua echipe de topografi (patru persoane), a realizat pozitionarea lor corecta, chiar in timpul turnarii betonului.
Rezultate: evitarea unor costuri de 4.500 de euro care ar fi reprezentat cheltuieli de refacere a fundatiei si repozitionarea stalpilor.