Telemetrul folosit
De scanare laser-nlocuit
Castigi 399 euro garantat
Pentru primul proiect scanat.

De ce sa renunti la telemetru in favoarea scanarii 3D pentru obtinerea unui plan releveu?

 • Accesezi rapid toate informatiile referitoare la releveul 2D;
 • Poti obtine rapid si alte detalii despre cladire, sectiuni verticale, orizontale sau pentru fatada, fara a fi nevoie sa mai mergi inca o data in santier;
 • Ai garantia ca datele sunt 100% corecte si cu o precizie milimetrica;
 • Economisesti timp fara a fi nevoie sa ajungi de mai multe ori pe teren, datele fiind preluate cu o precizie milimetrica chiar de la prima vizita in santier;
 • Prelucrezi usor orice plan 2D datorita compatibilitatii acestuia cu orice software CAD;
 • Analizezi in detaliu orice zona fara a afecta suprafata obiectului scanat;
 • Prin scanarea 3D, datele pot fi preluate de la o distanta mare de actiune, de pana la 330 m, chiar si in conditii de iluminare extrema sau intuneric complet;
 • Beneficiezi de un raport bun timp/pret datorita eficientei datelor obtinute in urma scanarii 3D, dar si datorita faptului ca se reduce timpul de livrare pentru releveu.
fatada-1024x544

Beneficiezi de releveul complet al cladirii

La cerere, iti asiguram releveul complet al cladirii, precis si corect. Releveul complet al cladirii include planuri 2D, sectiuni orizontale sau verticale si sectiuni fatade.

Planuri 2D precise

Te bucuri de planuri releveu realizate cu o precizie milimetrica, fara erori, datorita metodei avansate de preluare a datelor la scanarea laser 3D.
70
primarie

Releveul este obtinut in timp redus

Timpul de obtinere pentru un releveu este redus datorita tehnologiei avansate de preluare a datelor si a preciziei acesteia, fara a fi nevoie de mai multe vizite in santier.

De la simplu la cel mai complex

Obtii usor orice tip de releveu, indiferent de arhitectura cladirii si de aplicabilitatea acestuia. Vezi tipuri de releveu.
demisol
sectiune-1024x548

Usor de utilizat in softurile CAD

Releveul rezultat in urma scanarii 3D este obtinut direct din norul de puncte. Astfel, rezultatul este unul precis, corect si compatibil cu orice software CAD.

Cum se obtine planul releveu cu ajutorul scanarii 3D pentru o constructie

De la arhitectura, monumente istorice si arheologie pana la instalatii, infrastructura si asigurari, metoda de scanare laser permite crearea unei copii fidele in format digital a oricarei constructii, inclusiv a releveelor, cu o precizie milimetrica.

Procesul de scanare 3D presupune, in prima faza, preluarea datelor din teren cu scanerul 3D profesional. Rezultatul scanarii unei suprafete este redat printr-un “nor de puncte” – adica o retea densa de puncte care poate fi vazuta ca si o poza cu informatii de adancime, unde pixelii sunt definiti ca puncte de coordonate 3D (X,Y,Z) in culoarea lor naturala.

Ulterior, copia digitala realizata ca urmare a procesului de scanare 3D poate fi utilizata si prelucrata usor de catre arhitecti, ingineri proiectanti si alti specialisti si se pot obtine relevee pentru cladire sau pentru viitoarea constructie.

Tipuri de relevee pe care le poti primi in urma scanarii 3D

Castiga voucherul de 399 euro pentru relevee din proiectele tale!

Lasa-ti adresa de e-mail aici pentru a-ti trimite voucherul cadou!

 1. Este bine de stiut ca aceasta campanie se deruleaza in perioada 01.11.2017 – 31.12.2017. Voucherul primit are o perioada de valabilitate de un an, pana in data de 31.12.2018.
 2. Poate fi pastrat sau oferit cadou prietenilor sau beneficiarilor tai.
 3. Voucherul se aplica in momentul in care vei opta pentru un proiect de scanare 3D incepand de la valoarea de 1.100 euro. Suma de plata pentru proiectul de scanare 3D va avea reducerea de 399 euro, deci pentru un proiect de scanare de 1100 euro vei plati numai 701 euro.