Afla detalii despre evenimentul de scanare laser 3D
In: Uncategorized

Afla detalii despre evenimentul de scanare laser 3D

Ești curios și vrei să fii în temă cu toate noutățile legate de metoda avansată de scanare laser 3D? În special cu cele care te ajută să fii un profesionist în domeniul arhitecturii, proiectării sau construcțiilor?

Vrei să afli cum poți avea relevee precise, obținute în timp scurt?

Vrei să afli cum poți economisi bani și timp, indiferent de proiectul tău de construcție, folosind metoda avansată de scanare laser 3D?

Joi, 22 martie 2018, ora 16:00, te invităm la sediul OAR Brașov să ne împrietenim și să povestim în cadrul primului eveniment din oraș dedicat profesionalismului în arhitectură și construcții: Prin scanare 3D, clădirile prind viață!

În cadrul evenimentului, vom discuta despre beneficiile metodei de scanare laser 3D în arhitectură, proiectare sau în domeniul instalațiilor, precum și despre conceptele specifice:

  • de la scanare la plan 2D;
  • de la scanare la model 3D;
  • de la scanare la BIM – scan to BIM.

Am pregătit o sesiune interactivă de scanare laser 3D, în cadrul căreia vom discuta punctual ceea ce te interesează despre metoda de scanare 3D și livrabilele obținute!

Evenimentul este gratuit. Mai multe detalii pentru inscriere, găsești aici sau ne poți trimite oricând un e-mail la contact @arenacad.ro cu subiectul Înscriere la evenimentul – Prin scanare 3D, clădirile prind viață!

Te așteptăm cu mare drag joi, 22 martie, ora 16:00 să povestim și să-ți răspundem la toate întrebările despre metoda de scanare 3D!