20 de situatii in care sa apelezi la un topograf

Ai cumparat sau esti proprietarul unui teren si vrei sa construiesti.

Ai cumparat sau esti proprietarul unui teren si vrei sa-l parcelezi in unul sau mai multe loturi, pentru a construi pe ele sau a le vinde.

Ai cumparat sau esti proprietarul mai multor loturi de teren si vrei sa le alipesti intr-unul sau mai multe loturi.

Ti-ai constuit o casa pe un teren intabulat in cartea funciara si vrei sa o inscrii, ti-ai extins locuinta sau vrei sa legalizezi o constructie.

Ai mostenit pe titlul de proprietate mai multe parcele de teren si vrei sa fi proprietar tabular.

Sunteti mai multi proprietari pe o casa si vreti sa va separati pe apartamente.

Ai un teren sau o constructie si nu sti locatia exacta, vrei sa afli istoricul propriettaii tale sau diverse informatii legate de aceasta.

Ai o magazine intr-un bloc sau o casa, schimba-i destinatia din locuinta in spatiu comercial pentru a evita amenzile sau suspendarea..

Vrei sa construiesti dar nu primesti autorizatie din partea primariei pentru ca terenul tau are categoria de folosinta arabil.

Ai o problema juridica cu terenul tau. Fa-ti o expertiza tehnica extrajudiciara pentru a ajuta avocatul in luarea celor mai bune decizii.

Ai un teren sau o constructie, actualizeaza-ti situatiile tehnice pentru a nu avea probleme cu vecinii, oficiul de cadastru, institutiile statului, etc.

Ai un teren a carei suprafata nu corespunde cu cea din Cartea Funciara.

Ai proiectul de autorizatie de construire gata si vrei sa incepi sa construiesti, iti trasam noi constructia si iti intocmim procesul verbal de trasare (necesar la inceperea oricarei constructii).

Vrei sa obtii un certificat de urbanism de la primarie. Iti oferim planul topografic si planul de incadrare in zona si obtinem extrasul de carte funciara fara taxe suplimentare.

Vrei sa accesezi fonduri europene pe diferite masuri. Iti oferim masuratori si documentatii avizate de Oficiul de Cadastru, necesare la dosarul cu cererea de finatare.

Ai un prieten sau o cunostinta care lucreaza la o firma de constructii sau are o firma de constructii civile sau industriale. Ii oferim suportul topografic pe santier cat si consultanta gratuita.

Ai un prieten sau o cunostinta care este arhitect / proiectant / notar / dezvoltator imobiliar / antreprenor. Ii oferim 19 beneficii si garantii in domeniul cadastrului si topografiei.

Vrei sa obtii un credit ipotecar iar banca iti cere istoricul si situatia juridica a imobilului respectiv.

Ai un prieten care are o firma si vrea sa se dezvolte. Il ajutam sa aiba un inventar clar al proprietatilor si sa fie pregatit din timp pentru eventualele investitii.

Ai o constructie, o casa, un spatiu comercial, o hala, etc. si vrei sa ai planul interior pe nivele cu distante, suprafete si destinatii, util pentru viitoare modificari sau compartimentari.